Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user: 'diablo@localhost' (Using password: YES) in /domains9/gameplanet-cz/diablo/www_root/print.php3 on line 2
Abanova kobka - náhled pro tisk

Platí pro Diablo 2 i Expansion Set Potvory Platí pro Diablo 2 i Expansion Set

Většinu času hraní Diabla 2 nebudete věnovat prohrabování se tunami předmětů, studování všech skillů či tlachání s obyvateli měst, ale budete bojovat. A pokud si zrovna nedáváte s někým duel, budete bojovat výhradně proti potvorám. Bylo by tedy dobré něco o těch potvorách vědět, a proto vznikla tato sekce, v níž se nacházejí charakteristiky všech potvor Diabla 2, od malých potvůrek až po závěrečné bossy. Zde je tedy naše nabídka:

Ještě než si začnete prohlížet popisy potvor ve hře, měli byste vědět, že všechny potvory mají na hell obtížnost Physical Resistance vyšší o 50%! To znamená, že vám jejich zabíjení na blízko potrvá dvakrát déle a můžete si rovnou zdvojnásobit počet Life uváděný v tabulkách. Tato Resistance mení v tabulkách zahrnuta, tudíž má-li potvora v tabulce 50% Physical Resistance, na hell má rovnou 100%.

Korlic
Big Bosses:
Griswold  The Smith  Andariel
Summoner  Duriel  Mephisto
Izual  Hephasto the Armorer  Diablo
Nihlathak  Talic  Madawc  Korlic  Baal
Unique Monsters:
1. akt  2. akt  3. akt  4. akt  5. akt
Speciální atributy
Basic Monsters:
1. akt  2. akt  3. akt  4. akt  5. akt
Základní informace
Talic