Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user: 'diablo@localhost' (Using password: YES) in /domains9/gameplanet-cz/diablo/www_root/print.php3 on line 2
Abanova kobka - náhled pro tisk

Platí pro Diablo 2 i Expansion Set Items - Horadric Cube Platí pro Diablo 2 i Expansion Set

Horadric Cube Horadric Cube je Quest Item ze 2. aktu, který vám poslouží k dokončení několika questů ve hře. Kromě toho vám ale umožňuje užívat zajímavé kombinace předmětů, jež v Cube můžete přeměnit na různé výhodné věci. A nezanedbatelnou roli hraje Cube také při šetření místa v inventáři, neboť zabere pouze 2x2 místa a pojme daleko více předmětů!

Vyplatí se v Cube skladovat Amulets, Rings či Charms přidávající Resistances a Life. Když pak bude nějaký problém (například boss), Items z Cube vytáhnete a máte vše jednodušší!

Jak už bylo řečeno, pomocí Horadric Cube můžete přeměňovat různé předměty v jiné předměty nebo výhody. Jednoduše vložíte potřebné předměty do Cube a zmáčknete tlačítko Transmute. Je důležité vědět, že při zmáčknutí Transmute zmizí i ostatní věci, které byly v Cube, i když k formuli vůbec nepatřily! Crafted Items můžete vytvořit právě jen a pouze pomocí Horadric Cube. No a seznam použitelných magických formulí naleznete zde!

Potřebné Itemy:Výsledek:Poznámky:
různé předměty Crafted Items Formulí pro Crafted Items je velmi mnoho, naleznete je zde!
3 Runes stejného typu 1 Rune vyšší kvality Tato formule funguje pouze s runami El až Ort, což je docela škoda...
3 Perfect Skulls + 1 Rare Item + Stone of Jordan Přidá 1 Socket do Rare Item Rare Items mohou mít pouze 1 Socket, více jich nemůžete přidat. Samozřejmě, že můžete socketovat pouze věci, které mohou být normálně Socketed!
1 Perfect Skulls + 1 Rare Item + Stone of Jordan 1 nová Rare Item stejného typu a vyšší kvality Tato formule vytvoří Rare Item vysoké kvality, který může získat magické vlastnosti dostupné až do Item Level 66.
6 Perfect Skulls + 1 Rare Item 1 nová Rare Item stejného typu a nižší kvality Tato formule vytvoří Rare Item nižší kvality, který může získat magické vlastnosti dostupné až do Item Level 40. Kvůli omezené kapacitě Cube můžete použít pouze Items do velikosti 3x2. A dejte si pozor, pokud použijete Sword, můžete získat Socketed Long Sword!
4 Health Potion + 1 Ruby + 1 Sword 1 Long Sword of the Leech Lahvičky krve mohou být jakékoli, rubín může být jakékoli kvality, Sword musí být Magic, Rare nebo Set. Přípona Leech dodává meči vlastnost Life Stealing.
3 Rings 1 Amulet (náhodně vygenerovaný) Item Level nového amuletu je roven rovnici [(3*Level postavy)/4]+3. To znamená, že charakter na 65 levelu bude mít Item Level 51.75, takže může mít na vygenerovaném amuletu magické přípony a předpony až do levelu 51. Jediná přípona, kterou nikdy nemůžete vygenerovat, je +2 na všechny skilly, protože ta má level 90!
3 Amulets 1 Ring (náhodně vygenerovaný) Item Level nového prstenu je roven rovnici [(3*Level postavy)/4]+3. To znamená, že charakter na 65 levelu bude mít Item Level 51.75, takže může mít na vygenerovaném prstenu magické přípony a předpony až do levelu 51.
3 Health Potions + 3 Mana Potions 1 Rejuvenation Potion Hodí se k přeměně slabých healing a mana lahví na lepší Rejuvenation. Můžete použít Potions jakékoli kvality.
3 Health Potions + 3 Mana Potions + 1 Gem 1 Full Rejuvenation Potion Hodí se k přeměně slabých healing a mana lahví a drahokamů na skvělé Full Rejuvenation. Můžete použít Potions jakékoli kvality a Gems jakéhokoli druhu a kvality.
3 Rejuvenation Potions 1 Full Rejuvenation Potion Použitelná přeměna slabších Rejuvenation Potion na skvělé Full Rejuvenation.
3 Gems stejné kvality a typu 1 Gem o stupeň kvalitnější stejného typu Skvělé vylepšování Gems. Vložené Gems nesmějí být Perfect.
3 Chipped Gems + 1 Sword 1 Magic Sword stejného typu Můžete použít jakýkoli meč a drahokamy. Jestliže chcete získat Cruel meč, používejte tuto formuli do zblbnutí.
2 Quivers of Bolts 1 Quiver of Arrows Náhodný počet šípů ve svazku.
2 Quivers of Arrows 1 Quiver of Bolts Náhodný počet šipek ve svazku.
1 Spear + 1 Quiver of Arrows 1 Stack of Javelins Můžete použít jakoukoli zbraň Spear typu.
1 Axe + 2 Daggers Throwing Axe Můžete použít jakoukoli Axe. Náhodný počet seker ve svazku.
3 Perfect Gems + 1 Magic Item 1 nová náhodná Magic Item stejného typu Item Level je roven 100, to znamená, že jsou dostupné všechny magické přípony a předpony. Takže např. Amulet +2 to All Skills byste normálně mohli zagemblit pouze na levelu 84, ale s touto formulí ho můžete získat třeba už na 20 levelu (samozřejmě, šance, že tuto předponu získáte je velmi malá). Bohužel nemůžete vytvořit Rare Item, což možnosti této formule velmi omezuje.
1 Strangling Gas Potion + 1 Healing Potion 1 Antidote Potion Healing Potion může být jakéhokoli typu.
6 Perfect Gems + 1 Amulet 1 Prismatic Amulet Gems musí být 1 od každého typu, Amulet může být jakýkoli. Předpona Prismatic vám pridává % Resist All.
1 Ring + 1 Emerald + 4 Antidote Potions 1 Viridian Ring +21-30% Poison Resist. Můžete použít Emerald jakékoli kvality a jakýkoli Ring.
1 Ring + 1 Ruby + 4 Exploding Potions 1 Garnet Ring +21-30% Fire Resist. Můžete použít Ruby jakékoli kvality a jakýkoli Ring.
1 Ring + 1 Topaz 1 Coral Ring +21-30% Lightning Resist. Můžete použít Topaz jakékoli kvality a jakýkoli Ring.
1 Ring + 1 Sapphire + 4 Thawing Potions 1 Cobalt Ring +21-30% Cold Resist. Můžete použít Sapphire jakékoli kvality a jakýkoli Ring.
1 Small Shield + 1 Spiked Club + 2 Skulls 1 Small Shield of Spikes Attacker Takes 2-6 Damage. Small Shield musí být magický nebo vzácnější, Spiked Club a Skulls mohou být jakékoli.
1 Diamond + 1 Staff + 1 Kris + 1 Belt 1 Savage Bardiche 166-180% damage. Diamond, Staff, Kris i Belt mohou být jakéhokoli typu a kvality.
1 Wirt's Leg + 1 Tome of Town Portal Secret Cow Level Musíte nejprve zabít Baala a poté teprve Transmutovat v Rogue Encampment (1. akt). Wirt's Leg naleznete v horní části mapy v Tristramu (vypadne z Wirt's Body). Tato formule lze provést pouze jednou za každou obtížnost. Více informací o Secret Cow Level naleznete zde.