Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user: 'diablo@localhost' (Using password: YES) in /domains9/gameplanet-cz/diablo/www_root/print.php3 on line 2
Abanova kobka - náhled pro tisk

Platí pouze pro Expansion Set Items - Charms Platí pouze pro Expansion Set

[ Magické přípony a předpony: Small Charms | Large Charms | Grand Charms ]

Charms (talismany) jsou předměty, které vám přidávají magické vlastnosti, aniž byste je museli brát do ruky. Pro využívání jejich bonusů stačí, abyste je měli v inventáři (nedodávají bonusy, pokud je budete mít ve Stash nebo v Horadric Cube, i když se Cube nachází v inventáři). Charms se dělí na tři druhy odlišené podle velikosti: malé (small), velké (large) a obrovské (grand). Můžete je najít pouze v Expansion Setu!

Každému Charm se podobně jako magickým věcem generuje magické předpona, přípona, nebo obojí. Jsou k dispozici seznamy magických přípon a předpon Small, Large i Grand Charms. Je jasné, že malé Charms zabírají v inventáři méně místa, ale zase nemohou mít tak dobré atributy, jako větší Charms.

Když hojně používáte Charms, můžete se dostat do situace, že vám v inventáři nezbyde žádné místo a i sebelepší předmět zůstane ležet na zemi. Proto byste se měli v používání Charms trochu krotit a používat jen několik nejlepších. Jestliže naleznete lepší Charm, horšího se zbavte. Samozřejmě byste měli dát přednost Charms s bonusy, které vaše postava nejvíce potřebuje a které vám nepřidávají vaše Items.

Charms můžete také skladovat ve Stash nebo v Horadric Cube a dát si je do inventáře pouze před nějakým velmi tuhým bossem atd. Tato taktika se vyplatí např. s Charms přidávající Life a Resistances.

Každý z třech typů Charms má 3 různá grafická vzezření. Bonusy, které bude Charm přidávat, nezávisí na jeho podobě! Charms tedy vypadají takto:

Small Charms
Small Charm Small Charm Small Charm
Large Charms
Medium Charm Medium Charm Medium Charm
Grand Charms
Large Charm Large Charm Large Charm