Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user: 'diablo@localhost' (Using password: YES) in /domains9/gameplanet-cz/diablo/www_root/print.php3 on line 2
Abanova kobka - náhled pro tisk

Platí pouze pro Expansion Set Items - Crafted Items Platí pouze pro Expansion Set

Crafted Items jsou podobné jako Rare Items. Nemohou být získány z potvor, z truhel či pomocí Gamble. Můžete je vytvořit pouze pomocí Horadric Cube a zobrazují se oranžovou barvou. Každý Crafted Item má 1-5 náhodně generovaných magických předpon a přípon a 1-5 speciálních magických atributů, které se dají získat jen na Set a Unique Items. Do Crafted Items můžete dostat 1 Socket, čímž se dají ještě více vylepšit dobře zvolenou Rune, Gem nebo Jewel.

[ Generování atributů | Formule ]

Generování atributů:
Každý Crafted Item má jeden nebo více stálých atributů, které vždy při vytvoření dostanete. Většinou je hodnota bonusu v rozmezí dvou hodnot, takže jestli budete mít štěstí, na vygenerovaném předmětu obdržíte vysoké bonusy. Právě to, že vždy víte, jaké atributy na vytvořené věci budou vždy, je hlavní výhoda Crafted Items. Někdy je u nějakého pevného atributu pouze šance, že ho získáte, tudíž na předmětu nemusí vždy být.

Kromě pevně daných bonusů se ke Crafted Item přigeneruje ještě 1-5 klasických magických přípon nebo předpon. Přidělování přípon a předpon se provádí úplně stejně, jako u Rare Items, takže je závislé na vašem levelu. V podstatě tedy při vytváření Crafted Item jakoby vygemblujete novou Rare věc a přidáte jí některé pevné atributy a oranžovou barvu! Jestliže tedy chcete něco víc než Rare Items, jsou pro vás Crafted Items to pravé.

Formule pro Crafted Items:
Zde jsou tedy zatím dostupné formule pro Crafted Items. S novými patchi budou vycházet samozřejmě další formule. Sledujte stránku s novinkami, kde budou uveřejňovány informace.

Rukavice Formule fungující s patchem 1.09:
Hit Power Items
Blood Items
Caster Items
Safety Items
Boty

Jestliže vám formule nefunguje, pravděpodobně vkládáte do Horadric Cube špatné předměty. Pokud vyžaduje fomule magický předmět, nedávejte dam obyčejné ani Rare, Set či Unique předměty. Většina kombinací také vyžaduje jeden přesný předmět a ne jakýkoli předmět tohoto typu!