Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user: 'diablo@localhost' (Using password: YES) in /domains9/gameplanet-cz/diablo/www_root/print.php3 on line 2
Abanova kobka - náhled pro tisk

Platí pouze pro Expansion Set Potvory - Madawc Platí pouze pro Expansion Set

Madawc

Madawc

Nikdo si není přesně jistý tím, odkud Madawc přichází, pouze jednou ho viděli lidé jít z hor Val Narian na severu se sekerami v jeho rukou a připraveného na boj. Na každého Madawc působil jako velmi podivný až šílený muž. Před každou bitvou prováděl podivné magické rituály, které mu dodávali zvláštní sílu a energii. Své bojové umění se naučil pravděpodobně od barbarských válečníků ze severního cípu země, v jejichž doprovodu poté putoval po světě jako prorok válečníků. Jednou se svými druhy seděl Madawc v noci u ohně, najednou vstal a šel pryč. Jeden válečník ho dohonil a ptal se ho, kam jde. Madawc odpověděl: "Ancienti mě povolali k hlídání Mt. Arreatu, tudíž musím jít!" Hned potom nastoupil dlouhou cestu k Arreat Summitu a už ho nikdy nikdo neviděl.

Madawc po vás hází své sekery pomocí skillu Double Throw a ještě ovládá pokřik Shout, který zvýší jemu a jeho druhům Defense. Celkově je to asi nejslabší Ancient, protože neovládá nějaké brutální plošné útoky. Opět je základ úspěchu oddělit ho od jeho společníků a začít ho rubat jak jen nejvíc můžete. Jestliže nezíská nějaké nepříjemné magické vlastnosti, brzy padne.

 

Atributy Madawca:

Level Experience Life Defense
Normal 37 1 158-173 186
Nightmare 70 1 968-1056 381
Hell 90 1 2171-2369 528
Damage Resist Fire Resist Lightning Resist
Normal 0 0 70
Nightmare 0 0 70
Hell 0 0 100
Cold Resist Poison Resist Magic Resist Immune
Normal 70 0 0 -
Nightmare 70 0 0 -
Hell 70 0 0 Lightning