Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user: 'diablo@localhost' (Using password: YES) in /domains9/gameplanet-cz/diablo/www_root/print.php3 on line 2
Abanova kobka - náhled pro tisk

Platí pro Diablo 2 i Expansion Set Questy - 1. akt Platí pro Diablo 2 i Expansion Set

Zde najdete popis řešení, jména NPC zadávající quest, odměnu a relativní hodnocení obtížnosti (opravdu relativní, záleží totiž na postavě a též na štěstí) všech šesti questů 1. aktu.

1. Den of Evil 1. Den of Evil
Obtížnost: lehká
Quest vám zadá: Akara
Odměna: 1 Skill Point

Z Rogue Emcampment jděte do lokace Blood Moor a najděte vchod do dungeonu Den of Evil. Zabijte zde všechny potvory včetně unikátní Zombie a vraťte se k Akaře pro odměnu.

2. Sister's Burial Grounds 2. Sister's Burial Grounds
Obtížnost: středně těžká
Quest vám zadá: Kashya
Odměna: 1 Rogue zdarma a možnost najímání Rogue

Z Blood Mooru jděte do Cold Plains a odsud do lokace Burial Grounds. Zde na vás bude čekat Blood Raven, kterou musíte zabít. Střílí poměrně silné ohnivé šípy a dokáže oživovat nemrtvé. Vyplatí se nevšímat si nemrtvých a jít mlátit rovnou do Blood Raveny. Až ji zabijete, nemrtváci zemřou sami! Po bitvě můžete ještě prozkoumat Crypt a Mausoleum v podzemí. Dojděte ke Kashyi a vyzvedněte si Rogue.

3. The Search for Cain 3. The Search for Cain
Obtížnost: středně těžká
Quest vám zadá: Akara
Odměna: Prsten od Akary a bezplatná identifikace Itemů do konce hry od Caina

Z Cold Plains se vydejte do Stony Field a najděte vchod do podzemní lokace Underground Passage. Hned v jejím 1. levelu nalezněte východ zpět do Dark Wood. Dark Wood prozkoumejte až narazíte na Tree of Inifuss (je u něj nepříjemný boss!) a sloupněte z něho kůru. Doneste jí Akaře, která vám ji přeloží. Vraťte se do lokace Stony Field a vyhledejte takové zajímavé velké kameny - Cairn Stones (opět je zde nepříjemný Lightning Enchanted boss!). Otevřete si pravým tlačítkem myši rozluštěný svitek a uvidíte v jakém pořadí máte aktivovat kameny. To také uděláte a otevře se vám portál do Tristramu. V Tristramu si dejte pozor na Griswolda a další bosse a uprostřed vesnice osvoboďte Caina z jeho klece. Nahoře můžete nalézt Wirt's Body, ze kterého vypadne celkem dost zlata a Wirt's Leg (tu ale teď nepotřebujete). Vraťte se pokecat s lidmi ve městě.

4. The Forgotten Tower 4. The Forgotten Tower
Obtížnost: lehká
Quest vám zadá: Dostanete po přečtení knihy Moldy Tome ve Stony Field, nebo při nálezu samotné věže
Odměna: Poklady u Countessy

Jděte do lokace Black Marsh vedle Dark Woodu a najděte zde věž (Tower). Probijte se přes všech 5 levelů kobek pod věží (v každém čeká Unique potvora nebo Champion) až nakonec, kde čeká Countess. Zabijte ji a posbírejte si poklady z truhly a místností vedle.

5. Tools of the Trade 5. Tools of the Trade
Obtížnost: středně těžká
Quest vám zadá: Charsi
Odměna: Imbue - vylepšení normální Item na Rare Item

Z Black Marsh jděte přes Tamoe Highland do Outer Cloisteru a odsud do Barracks. Prohledejte celé Barracks dokud nenarazíte na Smithe, poměrně nepříjemného bosse. Dávejte si pozor především na jeho velký damage a vytáhněte si ho pryč od ostatních potvůrek. Po jeho smrti zajděte do místnosti, kde zaživa přebýval, a vyzvedněte si z podstavce Horadric Malus. Doneste ho Charsi a ta vám za to vylepší 1 obyčejný Item na Rare Item. Vyplatí se s vylepšením počkat na později, až budou k dispozici Exeptional nebo Elite Items s dobrými atributy!

6. Sisters to the Slaughter 6. Sisters to the Slaughter
Obtížnost: těžká
Quest vám zadá: Deckard Cain
Odměna: Itemy z Andariely a postup do 2. aktu

V Barracks najděte vchod do Jail level 1. Projděte až do levelu 3, ve kterém je východ nahoru do Inner Cloisteru. Odtud vede jediná cesta do lokace Cathedral. V ní na vás čeká Unique Bone Mage jménem Bone Ash, jež střílí jedovaté střely. V rohu naleznete vchod do Catacombs level 1. Probijte se až do levelu 4 a vyčistěte si první 2 místnosti od všech potvor. Než otevřete mohutná vrata, zajděte si do města a připravte se na bitvu s Andariel. Vyplatí se celý 1 sloupec opasku zaplnit Antidote Potions, protože asi jediné, co vám na Andariel může vadit, jsou její jedové útoky. Poté se vraťte dolů, vykouzlete Town Portal a otevřete vrata. Stůjte na místě a zabíjejte potvory, dokud neuvidíte Andariel, před kterou zdrhněte trochu dál, aby šla pokud možno sama. Poté se do ní pusťte a zabijte ji. Seberte Items a poklady a pokecejte ve městě s Warrivem, jež vás vezme do 2. aktu!